luni, 23 septembrie 2013

Cand avem nevoie de o saltea din latex natural

      

  Se stie deja ca latexul natural are nenumarate beneficii, mai ales ca este vorba de un material natural. Aceste beneficii sunt evidente in anumite cazuri, iar acestea sunt:
  • In cazul in care o persoana are alergii - In acest caz, salteaua confectionata din latex natural este 100% eficienta datorita abilitatii de a respinge orice tip de microb care se poate instala intr-o saltea normala, si bineinteles ca nici praful nu se depune pe suprafata acesteia. In cazul in care vreti sa incercati acest tip de saltele si aveti alergii iar increderea dvs. nu este chiar atat de mare in ceea ce spun producatorii, este bine sa stiti ca pana astazi nu s-a raportat nici macar un singur caz, din partea nici unui consumator cum ca ar fi avut alergii din cauza acesteor saltele.
  • Cum imi poate fi de folos o saltea din latex natural daca am dureri de spate sau de incheieturi? - Din latexul natural se fac saltelele ortopedice sau cele superortopedice de lux care sunt recunoscute pentru astfel de probleme, mai ales cele facute 100% din acest material fara sa mai contina alte tipuri de arcuri sau spuma. Latexul natural se muleaza pe corpul dvs. oferind corpului o pozitie optima in timpul somnului. Faptul ca pozitia este una optima, inseamna ca si coloana dvs. sta intr-o pozitie dreapta ceea ce face ca muschii spatelui sa fie mult mai relaxati in timpul somnului. Concluzia este ca acest tip de saltele va ofera cu siguranta o mai buna conditie pentru incheieturi si pentru spate.
  • Ce tipuri de fermitate sunt disponibile? - Tipurile de fermitate sunt multe, iar faptul ca o persoana isi doreste o saltea mai ferma, in timp ce una isi doreste o saltea mai moale este ceva normal. Gusturile sunt diferite, de aceeasi si tipurile de fermitate difera de la caz la caz. In mod normal, tipurile sunt ferma, extra-ferma, si soft, extra-soft. In anumite cazuri, fermitatea este cea care face diferenta la o saltea buna, insa ce solutie aveti atunci cand sotia, sau sotul are alt gust decat cel dorit de dvs? Puteti alege o saltea pentru cupluri care ofera o parte mai moale si o parte mai tare, in functie de preferinte.
  • Din ce este facut exteriorul saltelei mele? - Cele mai indicate materiale sunt confectionate din lana, acoperite cu un invelis foarte subtire de bumbac. Acest material este un tesut destul de subtire gandit sa nu interfereze cu alergiile oamenilor la materialele sintetice. O sa gasiti mai multe tipuri de materiale, si mai multe culori, insa la cele de calitate, lana este preferabila.
  • Ce durata de viata are o saltea din latex natural? - Este mai probabil sa va plictisiti de o saltea decat aceasta sa se strice sau sa se deterioreze, bineinteles ca si felul in care aceasta este intretinuta este foarte important. In medie, o saltea din latex natural ar trebuii sa va tina in jur de 15-20 de ani, timp in care va puteti bucura de ea noapte de noapte.
         Aceasta tehnologie promite sa avanseze din ce in ce mai mult, iar noile tipuri de saltele din latex pot satisface pana si cele mai pretentioase gusturi si nevoi ale clientilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu