duminică, 22 septembrie 2013

Beneficiile unei saltele ortopedice cu memorie

          Credeti ca aceste saltele ortopedice sunt capabile sa va imbunatateasca somnul? In urma testelor efectuate de mai multi medici specialisti in domeniu, acestia au confirmat ca aceste saltele sunt benefice pentru oamenii care le folosesc. Fiind o industrie relativ noua, inca nu a fost studiata 100%, dar probabil ca cel mai dificil de masurat atunci cand vorbesti de saltelele cu memorie este felul fiecaruia de a dormi noaptea. Este pur si simplu greu de masurat beneficiile medicinale, atata timp cat fiecare individ doarme altfel si reactioneaza altfel.
         Cateodata activitatea creer-ului, si alte activitati din timpul somnului, nu se potrivesc intotdeauna cu experienta subiectiva a unui anumit individ. Aceste persoane pot convifma ca au avut un somn excelent in timpul noptii in timp ce aparatele de masurat pot spune cu totul altceva. Nu doar somnul este subiectiv, dar si preferintele suprafetelor de dormit difera de la om la om. Este o varietate larga de oameni care prefera diferite suprafete pe care vor sa doarma, de la cele mai rigide suprafete pana la cele mai moi, ceea ce inseamna ca si preferintele saltelei este o problema atunci cand vine vorba de testarea acestora.
        Majoritatea pacientilor care testeaza aceste saltele cu memorie confirma ca au avut un somn extraordinar peste noapte si ca sunt cele mai bune saltele. Cu toate acestea, probabil ca nu toata lumea experimenteaza aceste lucruri si ca pentru unii aceste saltele nu sunt la fel de benefice.
La o saltea cu memorie, atunci cand te intinzi pe spate, aceasta se inmoaie in anumite locuri  cheie din cauza caldurii emanate de corpul tau, ceea ce ajuta si sprijina corpul tinandu-l in pozitia naturala a acestuia. Producatorii de astfel de saltele sustin ca acestea te elibereaza de dureri de spate si iti ofera un somn mult mai placut noaptea.

       Concluzia trasa in urma testelor efectuate pana acum este ca saltele sunt benefice pentru anumite persoane in timp ce pentru altele ofera un somn bun in timpul noptii insa nu te scapa de durerile de spate, asta reprezentand un procent foarte mic. Salteaua cu memorie este foarte buna pentru toti oamenii, ajutandu-va sa aveti un somn linistit noaptea si inevitabil o viata mult mai sanatoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu