vineri, 6 septembrie 2013

Saltele cu 6 cm de memory - una din cele mai bune alegeri

          De ce va timp, cei de la Previ au scos mai multe tipuri de saltele cu Memory Foam. Dintre acestea, cel mai potrivit model,  tinand cont in primul rand  de raportul calitate – pret este cel Memory Foam H23.
          Acest tip de saltea este construita din doua straturi de spuma poliuretanica: un strat mai gros, de 14 cm de spuma poliuretanica de inalta densitate, indeformabila, care practic reprezinta baza saltelei si un strat mai subtire,  de 6 cm, realizat din spuma memory foam. Acest strat de memory are la baza o spuma visco-elastica ce ofera posibilitatea saltelei de a lua forma corpului utilizatorului.
  
          Inaltimea stratului de memorie (cei 6 cm), dupa parerea mea, este inaltimea ideala a unui astfel de strat. Spun acest lucru pentru ca este suficient de moale pentru a asigura un grad ridicat de confort celor care dorm pe o astfel de saltea, si este suficient de tare, pentru a oferii totodata si un sprijin corect pentru coloana vertebrala.

            Salteaua beneficiaza de husa Argentum + ce ofera o absorbtie de 100% a umiditatii din timpul somnului.  Aceasta husa este tratata ca si alte huse din gama sa impotriva bacteriilor, anticarienilor si mucegaiului. Dispune de banda tridimensi
onala, ce asigura o aerisire permanenta a interiorului saltelei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu