vineri, 13 septembrie 2013

Saltea cu strat de latex - review

          Salteaua Latex fabricata de Saltex este cea mai buna alternativa pentru saltele super-ortopedice. In cazul in care doriti sa  achizitionati o saltea mai dura, dar totusi nu vreti o saltea cu arcuri, aceasta este alegerea perfecta.
         Baza acestei saltele este realizata dintr-un strat de poliuretan cu grosimea de 18 cm, cu densitatea de 28. Peste acest strat este asezat stratul  de 5 cm de latex. Acest latex, prin proprietatile sale, ofera duritate saltelei si asigura nedeformarea in timp a saltelei.
         In exterior, salteaua este acoperita cu o husa detasabila in totalitate prin intermediul unui fermoar amplasat de jur- imprejurul saltelei. Clientii pot alege husa dorita din 4 huse disponibile: ScotchGuard, Oxygen-Plus, Thermo Cool,  SilverCare. Fiecare dintre acestea au imprimeuri si proprietati diferite unele de altele.

         
        Un dezavantaj al acestei saltele, daca ii putem spune asa, este pretul la care ajunge o astfel de saltea. Fata de saltele Super Ortopedice, ce au aceeasi duritate (semi-tare) pretul la salteaua cu latex este dublu sau poate chiar mai mult, ajungand undeva in jurul valorii de 650 lei pentru o saltea de o persoana (fata de 350 lei la o saltea superortopedica) si  aproximativ 1050 lei pentru o saltea dubla (fata de 550 – 580 lei cat este o saltea ortopedica).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu