luni, 16 septembrie 2013

Cele mai comercializate saltele: saltelele relaxa si cele memory foam

         În dormitor, elementul central îl reprezintă patul cu saltea! Conform specialiştilor în amenajări interioare, mărimea patului trebuie să fie proporţionată cu încăperea, astfel nici prea mare, să dea impresia unei încăperi mici şi înghesuite, nici prea mică, dând un aspect ciudat de disconfort. Altfel spus, trebuie selectată dimensiunea potrivită a patului pentru ca totul în dormitorul dumneavoastră să fie în deplină armonie!
            După cumpărarea efectivă a patului urmează un alt pas la fel de important: cumpărarea unei saltele, care să corespundă necesităţilor şi standardelor impuse de fiecare dintre noi.
            Printre alegerile pretenţioşilor se numără şi saltelele memory foam şi salteaua relaxa. Saltelele Memory Foam sunt saltele ergonomice, de o calitate superioară, datorată materialului din care au fost confecţionate – memory foam – un material visco – elastic din poliuretan. Acestea sunt printre cele mai confortabile saltele comercializate în prezent, asigurând o dispersare corectă a punctelor de tensiune, preluând forma corpului în timpul somnului, revenind ulterior la forma sa iniţială.
            Prima saltea relaxa a apărut pentru prima dată în Italia, în jurul anului 1810! Folosinţa ei îndelungată poate fi considerată o recunoaştere a calităţilor sale şi a efectelor benefice pe care le garantează. La acest moment, sunt comercializate o gamă largă de saltele relaxa, realizate de cele mai multe ori pe „miez elastic”, o plasă de arcuri de tip „bonnel”, cu cinci spire şi cu formă tronconică. Aceste saltele sunt echivalente saltelelor pe plasă de arcuri, ortopedice şi superortopedice. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu