marți, 15 decembrie 2015

Protejeaza-ti salteaua!

          Paturile si saltelele sunt elemente scumpe, iar cei mai multi oameni nu isi pot permite sa le inlocuiasca frecvent. Dar paturile pot fi usor murdarite si patate in timpul diferitelor accidente si problemelor umane naturale. Cu toate acestea, cele mai bune saltele, in special cele care au protectie impermeabila, pot sa reduca riscul de deteriorare. In acelasi mod, pernele pot fi protejate impotriva murdariei si colorarii daca sunt acoperite cu invelisuri de protectie. 

          Toata lumea este constienta de frecventa umezirii patului in randul sugarilor si a copiilor. Dar, potrivit Asociatiei Nationale a Continentei Americane, o treime dintre barbati si femei care au varsta intre 30 si 70 de ani sufera de o pierdere a controlului vezicii urinare la un moment dat. Femeile prezinta un risc de patru ori mai mare decat barbatii sa ude patul in mod neintentionat, existand o multime de oameni pentru care aceasta este o problema majora, ce apare in mod regulat. 

          Enurezisul, sau nocturne enuresis, este considerat a fi mult mai frecvent decat este raportat, pentru ca oamenii, pur si simplu, nu vor sa admita aceasta afectiune jenanta. Motivele pentru care unii oamenii uda patul in timpul noptii sunt stresul, inaintarea in varsta, alte afectiuni medicale care nu au nimic de-a face cu vezica sau diferite probleme psihologice. Acesta este motivul pentru care cele mai prestigioase hoteluri si unitati de cazare folosesc cele mai bune saltele cu protectie rezistenta la apa si perne protectoare.



          Invelisurile de protectie din bumbac ale saltelelor king sunt non-alergenice, impermeabile, impiedica dezvoltarea acarienilor si pot fi spalate la 95 grade Celsius, astfel incat acarienii sa nu poata supravietui. Infestarea cu acarieni de praf este o cauza majora pentru astm si alergii. O saltea tipica utilizata poate adaposti in orice tip de mediu intre 100 000 si 10 milioane de acarieni in interiorul ei, astfel ca o protectie a saltelelor impotriva acestor microorganisme este cruciala pentru increderea si siguranta utilizatorului. 

          Preturile pentru aceste invelisuri protectoare impermeabile pentru saltele incep de la 100 de lei. Protectia pernelor este, de asemenea, esentiala pentru a evita ca pernele sa devina murdare si patate. Cele mai bune astfel ce protectii pentru perne sunt realizate dintr-un polimer non-alergenic si dezinfectant, care nu face zgomote enervante si este absolut inodor. Aceste invelisuri protectoare pot fi spalate la 90 grade Celsius, distrugand astfel toti acarienii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu