vineri, 16 ianuarie 2015

Somierele rabatabile - totul pentru confortul tau


De cele mai multe ori, probleme cu spatele sau picioarele ne fac sa dam iama in magazine si sa cautam tot felul de creme sau produse care sa ne ajute sa avem mai putine dureri. Insa de multe ori aceste dureri pleaca chiar de la salteaua pe care dormim.

Astfel, producatorii au incercat sa gaseasca un mod prin care banala somiera, care de multe ori reprezinta doar un suport pentru saltea, sa vina in ajutorul persoanelor care au probleme cu picioarele sau spatele. Ei au creat somiere rabatabile, care se difera de cele obisnuite prin faptul ca au un sistem prin care o parte sau mai multe parti se pot ridica.


Utilizatorii au astfel posibilitatea de a regla unghiul de inclinare a capului sau , dupa caz, a picioarelor cu ajutorul unui sistem de ridicare. De exemplu, daca stati toata ziua in picioare si va dor, se spune ca daca dormi cu picioarele putin ridicate in timpul noptii, circulatia sanguina se imbunatatesti, iar dimineata disconfortul dispare. Acum, cu ajutorul somierelor rabatabile, puteti ridica patul in zona picioarelor si problema este rezolvata. La fel, se poate face si in zona superioara a corpului.
Chiar daca la prima vedere aceste somiere par fragile, acestea ofera patului o stabilitate foarte buna, la fel cum se intampla si in cazul unei somiere obisnuite.

De asemenea, pe piata mai exista si somiere rabatabile, care insa nu sunt pentru persoanele cu probleme de sanatate, ci pentru cele care vor sa depoziteze sub pat diverse lucruri, inclusiv pernele si pilota. Astfel, puteti avea un pat si un dulap in acelasi pret. Cel mai mare plus al acestui tip de somiera este ca „spatiul mort” de sub saltea se poate folosi acum la maxim. Pe piata puteti gasi o varietate impresionanta de somiere care se potrivesc cu orice tip de saltea. In plus, sunt producatori care fac somiere la comanda, asa ca puteti sa va creati propria mobila.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu