miercuri, 24 decembrie 2014

Lenjeriile de pat din bumbac satinat- atingere delicata si calitate exceptionala

Bumbacul satinat este unul dintre cele mai bune materiale folosite pentru realizarea lenjeriilor de pat. Bumbacul satinat este un material care asigura lenjeriei  o rezistenta sporita si o mai mare durabilitate in timp. Acest tip de material ofera lenjeriilor rezistenta la utilizari si spalari periodice, iar culorile nu-si pierd atat de repede intensitatea comparativ cu ce se intampla cu alte mariale mai slabe calitativ. Cu toate acestea, aceasta rezistenta depinde de producator, tara de provenienta , densitatea  bumbacului, dar si altele.



Specialistii din industrie afirma ca cu cat densitatea bumbacului este mai mare, cu atat tesatura este de mai buna calitate si mai rezistenta in timp. De exemplu, bumbacul egiptean este fabricat din fibre lungi si subtiri de bumbac. Insa rezistenta nu este cea mai importanta calitate a acestui tip de material, ci faptul ca acesta este fin la atingere, iar lenjeria este moale, astfel ca ofera un confort mult mai mare in timpul somnului. Acest material este de o calitate superioara, cu un raport calitate-pret superior spunem noi.

De asemenea, lenjeriile din bumbac satinat sunt mult mai estetice, iar oferta de modele, dimensiuni si culori este mult mai variata. In magazinele online, dar si in cele din spatii sau zone comerciale puteti gasi o varietate impresionanta de modele de lenjerii de pat care pot sa satisfaca cele mai rafinate gusturi. In magazine puteti gasi modele simple, florale, cu linii moderne, in culori vii sau moderate care se pot potrivi cu orice saltea si „asorta” cu orice dormitor. De asemenea, in magazine puteti gasi lenjerii de pat la preturi accesibile pentru orice buzunar. Deseori, puteti gasi chiar in magazinele de unde va cumparati saltele modele de lenjerii de pat care se potrivest cu salteaua pe care o achizitionati. Nu uitati sa cereti sfatul comerciantului daca nu stiti ce dimensiune a lenjeriei sa alegeri pentru salteaua d-voastra.

Din punct de vedere al ingrijirii al acestui tip de lenjerii, se recomanda sa nu se utilizeze inalbitori atunci cand lenjeria este spalata si sa se respecte temperatura de pe eticheta atunci cand se spala la masina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu